Inpak bedrijf Kopak, specialist in handmatig inpakwerk

 

Verstuurt u regelmatig direct mail, die niet machinaal verwerkt kan worden? Die dus handmatig of semi-automatisch ingepakt en verstuurd moet worden? Hoe ingewikkeld uw handlingopdracht ook is, Kopak zorgt voor maatwerk en lost het op! Onze flexibele pool van medewerkers verwerkt uw order snel en secuur.

Aantrekkelijke tarieven

We nemen u al het werk uit handen en, niet onbelangrijk, verlagen uw kosten. Ons inkoopvoordeel rekenen we namelijk door naar onze klanten. Dit resulteert in aantrekkelijke tarieven.

imageedit_7_9647595249

Handmatig inpakwerk

Handling is veel meer dan alleen een doos inpakken en kan zeer complex zijn. Dan is het goed om te weten dat Kopak alles in huis heeft om uw handlingopdracht succesvol uit te voeren. Er zijn verschillende vormen handmatig inpakwerk te onderscheiden, waarbij ook combinaties mogelijk zijn:

  • Niet-gepersonaliseerde handling: er is doorgaans al een eindproduct voorhanden, waaraan handmatig iets wordt toegevoegd.
  • Gepersonaliseerde handling: er is sprake van direct mail, die vervolgens handmatig wordt verwerkt of ingepakt.
  • Grafische handling: er is nog geen eindproduct. Er moet een handmatige handeling worden verricht om tot het eindproduct te komen. Kan direct mail zijn.
  • Specials: de handling is erg complex. Er moeten bijvoorbeeld meerdere on- en offline handmatige handelingen worden verricht om tot een eindproduct te komen. Kan direct mail zijn.

Meer dan een inpakcentrale

Als gespecialiseerd inpakbedrijf kunnen wij u ook adviseren over: direct maildruk en printfulfilment en crossmedia. Wilt u meer informatie over ons en onze diensten?
We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website!